Home » Betaalmethoden

Betalen van leer en leerproducten

Wij leveren onze leerproducten aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Aankopen kunnen direct betaald worden bij het afhalen of via iDEAL worden betaald. Nog lang niet alle producten worden via de webshop aangeboden. Bestellen van afwijkende maten, stukken leer en leren labels kan per mail of via het contactformulier op de website. Bestellingen via de webshop kunnen direct in de webshop worden betaald.

Veilig betalen via mollie secure payments

Momenteel is het mogelijk om op drie manieren te betalen. In onze webshop kun je onze producten direct afrekenen. Aangezien de veiligheid van gegevens voorop staat, maken wij gebruik van de beveiligde verbindingen van Mollie payments. Zo kan niemand jouw betaalgegevens inzien of misbruiken.

Veilig betalen met iDEAL en Mollie payments

BETALEN MET iDEAL

Betalen via iDEAL is de snelste en de makkelijkste manier om je bestelling te betalen. iDEAL is de vertrouwde online betaalomgeving en een veilige en gemakkelijke manier om de producten af te rekenen. Je rekent af in de beveiligde betaalomgeving van jouw eigen bank via je mobiel, tablet of laptop. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

Pinnen bij afhalen

Kies je ervoor om de bestelling op te halen bij ons in het magazijn? Dan is het ook mogelijk om de bestelling te betalen met je pinpas. wij zullen er voor zorgen dat de bestelling voor je klaar ligt. We geven vooraf natuurlijk wel een seintje.

Adres:
Conradstraat 2b
8013 RN Zwolle

 

Heb je vragen over de betaling of bestelling?

Het kan zijn dat je vragen hebt over de betaling of over je bestelling. Neem dan gerust contact met ons op via mail info@eurolatino.nl of telefoon 06 - 304 399 44 (+31 6 304 399 44 voor het buitenland).

 

Populaire leersoorten