Leerbewerking en leerproducten

Mogelijkheden in leerbewerking

Leerbewerking is één van de specialiteiten van Euro Latino. Leer is duurzaam, tijdloos, stevig en straalt kwaliteit uit. Dat maakt het perfect voor uiteenlopende toepassingen.

Voor de bewerking van leer hebben we verschillende machines in huis. Wij kunnen leer op maat snijden met onze snijmachine. Wij stansen leren grepen, labels en riempjes voor je op maat. Ook hebben we de mogelijkheid het leer te bedrukken met logo's of afbeeldingen en teksten naar wens. Strakke logo's en teksten kunnen we zelf laser graveren. Vele manieren van leerbewerking dus.

Leren labels

We zijn onder andere gespecialiseerd in het maken van leren labels. De labels kunnen we bedrukken en lasergraveren. Wil je een persoonlijk label met logo, tekst of afbeelding laten maken? Geen probleem. Met de modernste technieken kunnen wij je persoonlijke labels in grote oplagen leveren.

Snijden van leer

EuroLatino beschikt over professionele snijmachines waarmee we leer in alle gewenste maten kunnen snijden. Zo snijden we leren riemen en leren tashengsel en speenkoorden.

Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

 

Op maat snijden van leer
Lasergraveren van leren labels

Lasergraveren van leer

Er zijn een aantal mogelijkheden om leer te voorzien van tekst of logo's. Het lasergraveren van het leer is daar één van. Met het lasergraveren wordt het logo in het leer gebrand. Het voordeel hiervan is dat er strakke randen ontstaan. Het is dus mogelijk om zeer strakke en scherpe lijnen te maken. Je logo is altijd goed leesbaar.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op.

 

Voorbeelden van onze leerproducten

Producten van leer
Leren kussens met lasergraveren
Leren bandjes laten snijden
Leren riemen en labels
Leren labels laten maken en bedrukken