Skip to content

Over Eurolatino

“Ben je een vaste klant, of kom je voor de eerste keer bij Euro Latino, wij willen dat je je welkom voelt”.

Door zijn expertise en klantgerichtheid, groeide Euro Latino al snel uit tot een groothandel met klanten vanuit heel Nederland 

Leerwinkel Euro Latino is 16 jaar geleden opgericht door Rudolf Knispel. Door zijn expertise en klantgerichtheid, groeide Euro Latino al snel uit tot een leerwinkel met klanten vanuit heel Nederland. Het klantenbestand is vanaf het begin heel divers geweest. Van particulieren die tassen maken, tot modehuizen die kleding ontwerpen voor wereldsterren als Lady Gaga en Rihanna.

In april 2018 besloot Rudolf te genieten van zijn pensioen en droeg stokje over aan ons, Marjolein en Marije Visser. Met dezelfde gastvrijheid en drive zetten wij het werk van Rudolf voort en bouwen verder aan de leerwinkel onder de naam Euro Latino Leather & Crafts.

Een van de eerste dingen die we hebben opgepakt, is het opnieuw indelen van het magazijn. Het leer in de leerwinkel ligt nu zoveel mogelijk gesorteerd op type, kleur en structuur. Dat maakt het makkelijker om te vinden wat je zoekt. De fournituren hebben we flink uitgebreid, zodat we nu een breed basisassortiment hebben. Nieuw is het aanbod van leer uit vaste collecties. Hierdoor ben je bij een nabestelling verzekerd van nagenoeg dezelfde kleur en kwaliteit.

We hebben nog genoeg andere ideeën waarmee we aan de slag gaan. Zo zijn we bezig met de ontwikkeling van een presentatieruimte in onze leerwinkel. Hier kunnen klanten door hun gemaakte producten – tassen, sleutelhangers, labels et cetera – tonen om om anderen te inspireren. Op termijn willen we graag leer en fournituren verkopen via onze eigen webshop en we denken na over het opzetten van een eigen productenlijn.

We denken overigens ook graag mee met onze klanten. Twijfel je of je idee haalbaar is? Of wil je samen sparren om je concept verder te ontwikkelen? We hebben al verschillende klanten geholpen met de doorontwikkeling van hun product.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij leerwinkel Euro Latino? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en profiteer van aantrekkelijke aanbiedingen

Hartelijke groet,
Marije en Marjolein Visser

Heb je een vraag? Bel ons op 06-30 43 99 44 of mail naar info@eurolatino.nl

Scroll To Top