Leren labels 

Home » Leerproducten » Leren labels

Leren labels met logo of bedrukking

jouw persoonlijke leren label

Jouw ideeën en wensen zijn leidend om het perfecte leren label voor je product te creëren.
Met een label in of op je producten, kunnen je klanten deze gemakkelijker herkennen en associëren met dat waar je voor staat. Een label voorzien van eigen logo maakt je product helemaal af.

Leren labels laten maken

Heb je leren labels nodig? Bij ons kun je leren labels laten maken. Wij stansen labels in verschillende formaten, van diverse soorten leer en in vele kleuren.
Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Dan adviseren we je even langs te komen of neem even contact op. Wij helpen je graag met advies en een vrijblijvende offerte.

Leren labels met logo of tekst

Afhankelijk van de toepassing en uitstraling kunnen we de leren labels bedrukken of laser graveren. Geef je tas, kledingstuk of meubel een professionele en persoonlijke uitstraling met een leren label voorzien van een tekst of logo.

Wij beschikken over een grote collectie leer in vele kleuren en in vele leersoorten. Zoek je een passende match met je huisstijlkleuren? De kans is groot dat wij dit kunnen bieden.

Voorbeeld van gedrukte leren labels van Mi & Ann

Voorbeeld van gedrukte leren labels van Mi & Ann

Sleutelhanger van Bentons Bekleding tuigleer

Voorbeeld van gedrukte leren labels van Bentons Bekleding

Mogelijkheden leren labels

Labels bedrukken

Het bedrukken van het label doen we door een messing stempel, voorzien van een logo, tekst en/of afbeelding, te verwarmen en in het leer te drukken.

Voor het bedrukken van een leren label hebben we een messing stempel nodig. Indien je die al hebt, dan kunnen we die gebruiken voor het maken van de labels. Mocht je nog geen messing stempel hebben dan kunnen we die voor je laten maken. Hiervoor hebben we een pdf of EPS bestand met het logo en/of de tekst van je nodig.
De kosten zijn éénmalig € 127,50 exclusief btw, de stempel is dan uiteraard van jou. Onderstaand staan de prijzen exclusief btw voor de gangbare labels. Mocht je een andere afmeting willen, dan kan dat. Wij kunnen dan kijken of die maat of vorm hebben liggen, hebben we die niet dan kunnen we een prijsopgave doen.
De kosten van het label is inclusief, het zoeken van geschikt/gewenst leer (indien nodig), het stansen (snijden) en het bedrukken van het leer.

Prijs/kosten voor een label samengevat:

  • Kosten stempel: € 127,50 exclusief btw
  • Afwijkende stansvorm (dus niet in bezit Eurolatino): prijs op aanvraag
  • Prijs label
Labelmaat  50 stuks 100 stuks 250 stuks
3 x 4 cm € 0,95 € 0,90 € 0,85
6 x 4 cm € 1,10 € 1,05 € 1,00
8 x 3 cm € 1,10 € 1,05 € 1,00
9 x 15 cm € 3,90 € 3,85 € 3,80
Rondje 4 cm € 1,00 € 0,95 € 0,90

Labels lasergraveren

Het lasergraveren doen we door met een lasergraveermachine het bovenste laagje van het leer weg te branden.

Voor lasergraveren rekenen we instelkosten van € 25,00 exclusief btw. In dit bedrag zit onder meer het omzetten naar een lasergraveerbestand en het testen van het leer en instellen van de lasergraveermachine.
Voor de prijzen van het label gelden de prijzen van de tabel plus € 0,05 excl btw.
In de prijs van het labels is het stansen (snijden van het label uit een stuk leer), lasergraveren en uitspuiten van het label inbegrepen.
Voor het lasergraveren van je logo, tekst en/of afbeelding hebben we een vectorbestand zoals EPS of ai nodig.

Prijs/kosten voor een label samengevat:

  • Instelkosten
  • Afwijkende stansvorm (dus niet in bezit Euro Latino): prijs op aanvraag
  • Prijs label

Leren labels bestellen

Wil je leren labels bestellen? Dan maken we graag een offerte voor je. De prijzen voor de labels genoemd in de tabel zijn richtprijzen. Wil je iets anders dan is dat uiteraard mogelijk.

Vraag gerust naar de mogelijkheden. Voor informatie en prijzen kun je ons bellen op 06-30439944 of e-mailen naar info@eurolatino.nl.

Vooraf overleggen we over het type leer en de kleur van je label. Vervolgens mail je ons een pdf (voor bedrukken) of EPS bestand (voor lasergraveren) met het logo of de tekst.

Offerte aanvragen

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.

Voorbeeld van gedrukte leren labels van Bentons Bekleding

Geschikte leersoorten voor leren labels

Voor het maken van labels zijn meerdere leersoorten geschikt. Afhankelijk van de wensen en van de afwerking maken we een selectie. De leren labels zijn ook in kleur te krijgen. Zo maak je jouw labels uniek en persoonlijk. Geschikte leersoorten zijn onder andere: