Leren labels 

Home » Leerproducten » Leren labels

Leren labels met logo of bedrukking

jouw persoonlijke leren label

Jouw ideeën en wensen zijn leidend om het perfecte leren label voor je product te creëren.
Met een label in of op je producten, kunnen je klanten deze gemakkelijker herkennen en associëren met dat waar je voor staat. Een label voorzien van eigen logo maakt je product helemaal af.

Leren labels laten maken

Heb je leren labels nodig? Bij ons kun je leren labels laten maken. Wij stansen labels in verschillende formaten, van diverse soorten leer en in vele kleuren.
Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Dan adviseren we je even langs te komen of neem even contact op. Wij helpen je graag met advies en een vrijblijvende offerte.

Leren labels met logo of tekst

Afhankelijk van de toepassing en uitstraling kunnen we de leren labels bedrukken of laser graveren. Geef je tas, kledingstuk of meubel een professionele en persoonlijke uitstraling met een leren label voorzien van een tekst of logo.

Wij beschikken over een grote collectie leer in vele kleuren. Zoek je een passende match met je huisstijlkleuren? De kans is groot dat wij dit kunnen bieden.

Leren labels bestellen

Wil je leren labels bestellen? Dan maken we graag een offerte voor je. De prijs van de persoonlijke labels is afhankelijk van jouw wensen.

Vooraf overleggen we over het type leer, het formaat en de kleur van je label. Vervolgens mail je ons een pdf of EPS bestand met het logo of de tekst.

  • Minimale afname: 50 stuks
  • Levertijd: in overleg.
  • Prijs: afhankelijk van het aantal en de maat van het label.

Vraag gerust naar de mogelijkheden. Voor informatie en prijzen kun je ons bellen op 06-30439944 of e-mailen naar info@eurolatino.nl.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Offerte aanvragen

Click or drag a file to this area to upload.

Geschikte leersoorten voor leren labels

Voor het maken van labels zijn meerdere leersoorten geschikt. Afhankelijk van de wensen en van de afwerking maken we een selectie. De leren labels zijn ook in kleur te krijgen. Zo maak je jouw labels uniek en persoonlijk. Geschikte leersoorten zijn onder andere: