Home » Verzenden en retourneren

Verzenden en retourneren

Verzenden via PostNL

Voor het verzenden van de bestellingen en aankopen via telefoon en webshop maken wij gebruik van de vertrouwde service van PostNL.

De verzendkosten die wij hanteren zijn:

Bestellingen binnen Nederland

Pakketpost € 6,50 inclusief BTW
Bestellingen vanaf € 200,- worden gratis verzonden.

 

Bestellingen uit België

Pakketpost € 10,50 inclusief BTW
Bestellingen vanaf € 200,- worden gratis verzonden.

Levertijd van producten

Voor telefonische bestellingen en bestellingen via de webshop geldt dat zodra er een bestelling binnenkomt we direct voor je aan de slag gaan. Op woensdag en op vrijdag worden alle bestellingen verzonden. Bestellingen via de webshop zullen 3 tot 5 werkdagen in beslag nemen in verband met het maatwerk en afhankelijk van de bestelling.

De producten in de webshop worden voor je op maat gesneden uit onze beste leer selectie. Grotere bestellingen kunnen dus iets langer duren.

Overige leerproducten, zoals stukken leer en hele huiden zijn altijd op voorraad.

Wil je er zeker van zijn wanneer jouw bestelling verzonden wordt? Of heb je vragen over de status van jouw bestelling? Bel of mail ons dan gerust.

retourneren

Heb je een bestelling gedaan, maar wil je deze toch terugsturen? Dat kan. Op bestellingen uit ons leerassortiment heb je het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. De producten mogen dan niet gebruikt of beschadigd zijn.

Dit geldt echter niet voor leerproducten die op maat gemaakt zijn of speciaal voor je gesneden zijn. Onder maatwerk vallen de bestellingen in de webshop, zoals de leren handgrepen, de leren banden en leren plankdragers.

Na het kenbaar maken van de annulering heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen naar ons magazijn (Conradstraat 2b, 8013 RN Zwolle). Het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten zal worden gecrediteerd. De kosten voor de retourzending naar het magazijn zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket. Voor exacte tarieven kun je terecht op de website van PostNL of een andere transporteur. maak je gebruik van je herroepingsrecht. Dan zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@eurolatino.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Heb je vragen over de betaling of bestelling?

Het kan zijn dat je vragen hebt over de betaling of over je bestelling of retourzending. Neem dan gerust contact met ons op via mail info@eurolatino.nl of telefoon 06 - 304 399 44 (+31 6 304 399 44 voor het buitenland).

 

Populaire leersoorten